• Ringerike Enduro 2018

  • Foto: Knut Andreas Ramsrud

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stigruppa

Bli med på stisykling!

Dag: Torsdag
Klokkeslett: 18.00
Varighet: 2 – 2,5 timer

Nå er planen for våren og sommeren 2021 klar. Legg merke til at det er et par ekstra aktiviteter i tillegg til torsdagene. Gjennom sommeren vil vi avtale fra uke til uke og legge ut melding om oppmøtested på Facebook-gruppa. Lenke til planen finner du nederst på denne siden.

For å ha minst mulig transport på asfalt/grus vil oppmøtested være der vi skal sykle. Vi vil variere mellom stier som er forholdsmessig enkle tekniske og gir en fin flyt og litt mer tekniske stier. Det skal være mulig for alle som har litt erfaring med terrengsykling å følge med. Etter tøffe stigninger eller raske flytpartier, samler vi gruppa og lar alle få kontroll på puls og pust før vi fortsetter. Dersom vi møter på utfordringer som er vanskelig å forsere, så stopper vi opp og forsøker noen ganger til. På den måten får vi økt læring og mestring. Målet for stigruppa er turer med «lek og moro».

Vi forsøker i størst mulig grad å sykle på nye plasser hver uke, dette er en unik mulighet til å bli kjent med turmulighetene rundt om på Ringerike og Hole.

Vel møtt!

Kontaktperson:
Thomas Hannestad
99 69 50 01

Stisykkel treninger for ungdom og voksene våren 2021